Digital-TV

I stort sett alla operatörer som erbjuder fasta bredbandband kan leverera digital TV till ditt hushåll. Hos vissa operatörer kan du köpa digital-TV separat men om du även vill ha ett fast bredband är det mycket bättre att lägga till ett kanalpaket när du köper ditt fasta bredband. Det sparar du pengar på och dessutom kan du sällan koppla flera fasta bredband till ditt hushåll såvida du inte använder dig av ett kabelbredand och ett bredband via ADSL.

Vem kan skaffa digital-TV?

Om du redan har ett fast bredband har du möjlighet att få digital-TV till ditt hem via samma operatör. Om du vill byta operatör är det enkelt att ta reda på vilka operatörer som du kan skaffa fast bredband och digital-TV hos, det är bara att knappa in din adress på deras hemsidor så ser du om det är möjligt.

TV via kabel och ADSL

Oftast får man sin digital-TV via kabel men det finns även möjlighet att få digital-TV via ADSL hos vissa operatörer. Det här kan vara en bra lösning för dig som inte har någon kabel dragen till ditt hem men som har en bra telefonlina. Överlag brukar det annars vara stabilare att få sina digitalkanaler levererade via kabel.

Kanalpaket

De flesta digital-TV-operatörer har ett stort utbud av kanalpaket som är anpassade efter olika intressen, till exempel sport eller film, eller både och. I dessa paket finns även de vanligaste kanalerna med. Det finns även kanalpaket där du kan välja ut en mängd kanaler själv och kanalpaket som satsar hårt på HD-TV som passar bra för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din Full HD-TV.