Halebop

jun 8, 2013
Mobil
58 50

Läs mer om Halebop

Gå till Halebop nu

Halebop är en klassisk lågprisoperatör när det gäller mobiltelefoni, men tro inte att kvaliteten är sämre för att du får ringa så billigt. Halebop använder sig av Telias suveräna mobilnät som har täckning i nästan hela landet och som är mycket stabilt. Med Halebop kan du alltså ringa mycket billigt över ett mycket bra nät.

Mobilabonnemang

Halebop har två mycket prisvärda abonnemang, Halebop Rubbet och Halebop Hallå. Halebop Rubbet kostar 269 kr/mån och då får du ringa 600 samtal, skicka 6000 sms/mms och använda 3 GB surf. Och samtalen får vara hur långa som helst. Det är ingen risk att det här inte räcker eftersom du kan skicka 200 sms/mms och ringa 20 samtal om dagen och dessutom snacka hur länge som helst. Med Halebop Hallå ringer du för endast 19 öre/min, får 5000 fria mms och 0.50 GB surf för 99 kr/mån.

Kontantkort

Halebop Rubbet och Halebop Hallå finns även som kontantkort, men skiljer sig lite från abonnemangen. Halebop Rubbet Kontantkort ger dig 200 fria samtal och 4000 fria sms/mms men är i gengäld lite billigare än abonnemanget. Halebop Hallå ger dig 3 GB i surfmängd men kostar nästan tre gånger så mycket som deras abonnemang, därför rekommenderar vi att du väljer abonnemanget istället. Det finns även ett kontantkort som heter Halebop Vänner som ger dig helt gratis samtal inom Halebop.

Omdömen

Lämna omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *