Hallon

jul 7, 2013
Mobil
61 96

Läs mer om Hallon

Gå till Hallon nu

Hallon är en grymt flexibel operatör som har riktigt förmånliga priser för mobiltelefoni. Hos Hallon får du alltid ett fast pris som gör att får full koll på dina utgifter och aldrig drabbas av skyhöga räkningar. En annan stor fördel med Hallon är att deras abonnemang inte har någon bindningstid och uppsägningstid, du kan alltså säga upp ditt mobilabonnemang precis när du vill.  Det nät Hallon använder sig av når 99 % av Sveriges befolkning.

Mobilabonnemang. Hallon har två olika mobilabonnemang: Mobilabonnemang Stor och Mobilabonnemang Liten. Mobilabonnemang Stor ger dig ett obegränsat antal samtal och SMS/MMS och du får hela 5GB i datamängd i månaden för endast 249 kr/mån. Mobilabonnemang Liten kostar bara 99 kr/mån och ger dig 60 samtal utan tidsbegränsning, 5 000 SMS/MMS och 0,5GB i datamängd. Kostnaden för ditt abonnemang dras direkt från ditt kontokort och du kan säga upp det precis när du vill.

Kontantkort. Hallons kontantkort kostar exakt lika mycket som deras mobilabonnemang och har exakt samma innehåll. De ger lika många samtal, SMS/MMS och datamängd, det enda som skiljer kontantkortet från abonnemanget är att du måste fylla kontantkortet själv när det är slut. Om du alltid använder din mobiltelefon anser vi på operatörer.se att det är bättre att teckna ett abonnemang så att du slipper att ladda ditt kontantkort en gång i månaden. Du kan ju ändå säga upp ditt abonnemang när du vill.

Lämna omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *