Mybeat

jun 19, 2016
Mobil
155 85

Läs mer om Mybeat

Gå till Mybeat nu

En mobiloperatör vars främsta fokus är snabba hastigheter till låga pris. Du kan behålla ditt gamla nummer, du slipper bindningstiden (dock har du en månads uppsägningstid) och du kan även smidigt samla alla familjemedlemmars abonnemang på samma faktura. Dessutom slipper du avgiften på fakturan – mindre pengar, mer surf!

Du kan när som helst välja att uppgradera eller nedgradera ditt abonnemang. Skulle det ta slut på surf mitt i månaden meddelas du om detta på sms och har möjlighet att köpa till extra surf för en billig peng. Detta är alltså engångsköp, så det är ingenting som påverkar framtida fakturor.

Abonnemang för olika livsstilar


Mybeat erbjuder 4 skräddarsydda abonnemang som passa olika människor.

  • Beat One passar den som söker en låg månadskostnad och är relativt sparsam med samtal och surf. Du betalar 49 öre/minut när du ringer till Sverige samt 49 öre/sms. I abonnemanget ingår 2 GB surf och din månadskostnad är 59 kr/mån.
  • Beat Two passar dig som vill ha ett lite varierat abonnemang och är mer aktiv. 4 BG surf, 100 gratis samtal samt 100 gratis sms ingår och du betalar 119 kr/mån.
  • Beat Three är passande för den pratsjuke. Du har obegränsat med sms och samtal plus 8 GB surf. Ett pågående erbjudande för detta abonnemang är att du endast betalar 199 kr/mån de första tre månaderna och därefter ordinarie pris 249 kr/mån.
  • Beat Four är perfekt för den surfglade som vill hålla nere månadskostnaden. Här betalar du 49 öre/sms samt 49 öre/minut när du ringer och har 7 GB surf. Detta betalar du 129 kr/mån för.

Mybeat erbjuder något för alla och eftersom du surfar på Telenors nät har du tillgång till både höga hastigheter och bra täckning till låga priser!