Net1

jun 8, 2013
Bredband
34 56

Läs mer om Net1

Gå till Net1 nu

Net 1 är en lite mindre känd operatör som har ett riktigt bra mobilt bredband och bra IP-telefoni. Net 1 har ett stabilt nät som levereras av Ericsson och som statliga Teracom sköter om. Resultatet är ett nät som täcker 95 % av Sveriges yta vilket är bättre än vad många andra operatörer har. Så om du bor lite avsides i Sverige och haft problem med andra operatörer bör du titta lite närmare på Net 1:s mobila lösningar.

Mobilt Bredband

Net 1 erbjuder mobila bredband med 3G och du kan välja mellan tre olika paket beroende på hur mycket du surfar. Net 1 ger dig även en unik täckningsgaranti som innebär att om Net 1 inte ger dig den täckning de utlovat eller om ditt mobila bredband är instabilt kan du säga upp det och får pengarna tillbaka, vilket är riktigt bra.

Fast telefoni

Net 1:s IP-telefoni är stabil eftersom deras nät är stabilt och fungerar precis som vanlig telefoni. Den enda skillnaden är att du kopplar telefonen till Net 1:s modem istället för i telejacket. Samtalstaxorna är låga och du betalar bara 138 kr/mån inklusive månadsavgift och modemhyra. Det är en betydligt billigare lösning än vanlig fast telefoni.

Omdömen

Lämna omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *