Studentrabatter

Är du student har du tillgång till en mängd olika rabatter, inte minst när det gäller mobilabonnemang. Det kan handla om både billigare månadskostnader och rabatter om du väljer att köpa en ny telefon i samband med abonnemanget.

Nedan ska vi gå igenom några av de studenterbjudanden som de allra största mobiloperatörerna erbjuder.

Vimla student

Vimla är en relativt ny operatör som snabbt blivit populär på marknaden med sina fina villkor. Självklart erbjuds ett riktigt bra paket till studenter och det billigaste alternativet ser ut såhär:

  • 600 sms och mms och 60 samtal samt 3 GB surf får du för 50 kr/månaden de första tre månaderna. Därefter betalar du 100 kr/mån.

Du kan även välja en surfmängd på 7, 10 eller 14 GB om du känner att 3 GB inte riktigt räcker. Det som får Vimla att sticka ut ifrån mängden är att data, sms eller samtal du inte nollställs när det blir ny månad som hos många andra operatörer, utan sparas till du använt allt. Dessutom har Vimla varken uppsägning- eller bindningstid.

Comviq student

Även hos Comviq uppmuntras du att spara på studiemedlet genom att ta del av riktigt bra studenterbjudanden. Comviq har två olika studenterbjudanden och de ser ut såhär:

  • Ett lite mindre paket med 3 GB surf tillsammans med fria sms, mms och samtal får du hör 145 kr/mån.
  • Skulle du vara en riktig surfare kan du få ett större paket innehållande 7 GB surf, fria sms, mms och samtal för 195 kr/mån.

Dessutom slipper du även bindnings- och uppsägningstid hos Comviq och du surfar riktigt snabbt i 4G-hastighet. Comviq delar mobilnät med både Telia, Tele2 och Telenor vilket ger dig bra täckning i princip överallt.

Halebop Student

Halebop har sedan ett tag tillbaka varit en stor favorit hos många när det gäller mobiloperatörer. Man kan säga att Halebop har kommit att bli lite utav en veteran på marknaden med sina fina villkor och sina härliga tv-kampanjer. Självklart kan du som är student också hitta ett riktigt fint mobilabonnemang som ser ut såhär:

  • Som student får du 6 GB surf i 4G-hastighet, fria samtal och sms för endast 199 kr/mån.

Dessutom har du 14 dagars ångerrätt samt gratis sms till hela världen. Skulle du behöva en ny mobiltelefon kan du även köpa detta tillsammans med studentabonnemanget till ett bättre pris.

Hallon Student

Hallon är också en ganska ny aktör på operatörsmarknaden och har tagit många med storm med sina billiga priser utan konstigheter. Ett fint studentpaket finns självklart tillgängligt, eller snarare två stycken, nämligen ett för dig som är lite mindre aktiv och ett för dig som använder din mobil mer ofta. Dessa paket ser ut såhär:

  • Det stora paketet för den surfglade innehåller 8 GB surf, fria samtal och sms. Detta får du för 199 kr/mån.
  • Det lilla paketet för dig som är mer sparsam innehåller 3 GB surf, 60 samtal och fria sms för 99 kr/mån.

Hos Hallon slipper du både bindningstid och uppsägningstid och du har alltid ett fast pris. Att du som student får möjlighet att välja mellan två olika paket, beroende på hur aktiv du är, tycker vi är en bra möjlighet.

Tele2 Student

Tele2 har funnits med oss en tid och har sedan sin lansering vunnit många trogna användare. Här hittar du som studerar en fina erbjudanden som ser ut som följande:

  • Samtal, sms och mms får du till ett fast pris inom Sverige och 20 % rabatt på mobilabonnemanget. Sedan kan du välja hur stor surfmängd du önskar, där det minsta paketet ligger på 5 GB för 199 kr/mån och det största paketet innehåller hela 100 GB för 399 kr/mån.

Varför det erbjuds så hög surfmängd beror på att du även kan lägga till upp till 9 olika datakort, som kan användas i till exempel din surfplatta, för att dela upp surfmängen över olika enheter. Dessutom får du 400 kr studentrabatt om du väljer att skaffa en ny mobiltelefon via Tele2 också.