Telenor

jun 8, 2013
Bredband
32 40

Läs mer om Telenor

Gå till Telenor nu

Telenor

Telenor är en av Sveriges största operatörer som erbjuder mobilt bredband, mobiltelefoni och fast telefoni. Enligt Telenor själva har Telenor bättre täckning än Telia i två fall av tre. Detta påstående är inte helt taget ur luften eftersom det är baserat på en stor undersökning gjord av Omnitele som har utfört nätkvalitetstester i över 40 länder. Trots detta bygger Telenor hela tiden ut sitt nät för att bli ännu bättre. Så om du vill ha ett bra mobilt bredband eller ett mobilnät med extremt bra täckning är Telenor operatören för dig.

Mobilt bredband

Om du tecknar ett abonnemang kan du surfa med 3G eller 4G och har tre olika paket att välja på som ger dig olika surfvolymer. Om du väljer kontantkort istället surfar du bara med 3G och kan ladda ditt kontantkort med 1 dag, 1 vecka, 1 månad eller ett halvår. Om surfvolymen tar slut kan du fortsätta surfa men med en lägre hastighet. Du behöver alltså inte fylla på ditt kort igen om du tycker att den reducerade hastigheten funkar för dig fram tills nästa laddning.

Mobiltelefoni

Telenor har mobilabonnemang och kontantkort med en mängd olika prisplaner som gör det lätt för dig att hitta den lösning som passar bäst för just dig. Du kan antingen välja betala för den tid du ringer eller använda Telenor Fast, vilket innebär att du får ringa, sms:a och mms:a helt utan begränsning under den period du har betalat för.

Fast telefoni

Telenor har även fast telefoni som du kan få via deras router, vilket innebär att du kan ta med din hemtelefon om du är på semester i Sverige eller i sommarstugan. Telenors fasta telefoni är lika stabil som deras suveräna bredband.

Lämna omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *