Tre

jun 8, 2013
Bredband
22 35

Läs mer om Tre

Gå till Tre nu

Tre är en av Sveriges största operatörer när det gäller mobil telefoni och mobilt bredband. Tre har en riktigt bra täckning i stora delar av landet. Det finns några små orter i norra Sverige som tre inte riktigt når ut till, men i resten av landet ger Tre dig ett stabilt mobilt bredband och en stabil mobiltelefoni.

Mobilt bredband

Tre:s mobila bredband är ett av Sveriges mest använda mobila bredband och det är inte så konstigt. Det är stabilt, prisvärt och ger dig marknadens mest generösa datamängd. Om du vill skaffa ett mobilt bredband kan du antingen teckna ett abonnemang eller välja ett bredband med kontantkort.  Om du laddar ditt mobila bredband med 299 kr/mån, eller har ett abonnemang som kostar 299 kr/mån, får du hela 100 GB i datamängd varje månad, vilket är extremt bra. Om du har ett abonnemang kan du även surfa vidare även efter att dina 100 GB tagit slut men med reducerad hastighet. Med Tre kan du surfa med både 3G och 4G.

Mobiltelefoni

Det var Tre som var först ut med att använda 3G, därav namnet Tre, därför har Tre en lång erfarenhet av modern mobiltelefoni som gjort dem till en av marknadens mest pålitliga operatörer när det gäller mobiltelefoni. Om du väljer Tre som din operatör för mobiltelefoni kan du antingen teckna ett abonnemang eller skaffa ett kontantkort till ett mycket förmånligt pris.

Lämna omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *