Vimla

feb 26, 2015
Mobil
33 56

Läs mer om Vimla

Gå till Vimla nu

Vimla är en uppstickare som satsar på mobiltelefoni med riktigt schyssta villkor. Vimla ingår i Telenorkoncernen vilket innebär att du ringer och surfar över Telenors suveräna 4G-nät som ger stabila samtal och snabb surf. Det är bara på de få platser som 4G-nätet inte täcker som du använder dig av 3G-nätet. Trots att vimla är en del av Telenorkoncernen är det ett helt separat projekt som följer helt andra spelregler och som gynnar dig som konsument. Frihet, flexibilitet och låga priser är helt klart Vimlas ledstjärnor som du nu kommer att få se.

Pussla ihop ditt eget abonnemang

Vimla erbjuder inte färdiga prisplaner som är huggna i sten utan du kan själv komponera ihop det abonnemang som passar dig bäst. Så här gör du:

  1. Välj ett abonnemang med 60 samtal och 60 sms eller ett med fria samtal och sms. Det senare alternativet kostar bara 50 kr mer per månad och då får du verkligen helt obegränsat med fria samtal och sms. Inte 3000 samtal eller liknande, utan du ringer och sms:ar så mycket du vill.
  2. Välj hur stor surfmängd du vill ha. 1 GB ingår alltid men om du vill få en större datamängd kan du lägga till det. Du kan få hela 14 GB i surf vilket räcker långt på en mobiltelefon.

Ingen bindningstid och schyssta villkor

  • Vimla har ingen bindningstid. Om du vill säga upp ditt abonnemang loggar du in på deras hemsida och klickar bara på deras uppsägningsknapp, sedan betalar du inte ett öre till.
  • Om priset sänks för deras abonnemang gäller det även dig som redan är kund.

Lämna omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *